asafemir60 Merhaba kizlar ben geçen ay kiwinin ipl lazer cihazını aldjm 1milyon ateşli 2 haftadır düzenli olarak yapıyorum yarjn 3 seansimi yapicam ama hala aynı killarun hiç azalma ya da geç çıkma gibi Bi durum olmadı acaba ise yaramıyor mu bilgisi olan varmi
kurkmantosuzmadonna asafemir60 ben riomi aldım. Haftada iki defa uyguluyorum. Sanırım 6 defa falan kullandım. Hala çıkanlar var tabi. Ama çevremde kullananlar memnun. Zaman lazım bence kullanmaya devam et.
asafemir60 kurkmantosuzmadonna ayin 26 sinda aldım yarın 3. Seansimi yapicam işte hiç de bi fark yok korkuyorum acaba yanlış mı yapıyorum ya da makine gerçekten işe yaramıyor mu diye haftada 1 kez yapiyorum birde şunu sorayım duş alıyorum jilet yapiyorum sorna hemen lazer yapiyorum kökleri iyice cikmadi için bir gün beklemek ki gerek
edacyr asafemir60 bu cihazlarda nasıl bilmem de güzellik salonlarına göre konuşayım. duştan çıkar çıkmaz lazer yapma ayrıca kılların az çıkması lazım makine görüp atış atacak jiletlendikten 2 gün sonra filan yapman laızm öyle hatırlıyorum
kurkmantosuzmadonna asafemir60 ben bir ya da iki gün bekleyip öyle lazer uyguluyorum. Bir de haftada 2 defa yapıyorum ben. Hemen etki etmez zaten. Em 2 aydan sonra gösterir bence etkisini.
badhomian bacım bende kiwi kullanılıyorum etki edicek sakin ol ara jiletleme eyapma aldıktan sonra lazerle kendini zamanla geçiyor çıkmıyor uyuyo kıllar lazerin olayı kıl kökünü uyutmak zaten. bitirmek değil