damla6565 Detaylı ultrason için tam 20+0 haftası erken mi sizce? Siz kaçıncı haftada yaptırdınız? Eşim çok sabırsız 20.haftada gidelim diyo ama ben en azından 21.hafta olsun sonra gidelim diyorum bilmiyorum anlaşamadik bu konuda bi türlü:)) özelde cektirecegim fikirlerinizi çok merak ediyorum 🙏🥲
mervekalkann damla6565 21+2 de özele gitmiştim şuan erken 22. Haftada gel demişti doktorum kalp odacıklarını rahat görebilmek için bebek biraz daha büyüsün demişti. Ne kadar geç o kadar iyi bence.
Slnn1122 damla6565 22 de gittim bebeğine pozisyonundan hem de büyüklüğünden kaynaklı bütün organlar çok rahat seçildi 20 dakika falan sürdü
damla6565 mervekalkann evet bende öyle düşünüyorum. Doktorumuz 20 . haftadan itibaren yapabilirsiniz dediği için eşim durmuyor illa gidelim diyo nasıl yapıcam bilmiyorum çok kararsızım
mervekalkann damla6565 Doktorunuz 20. Haftaya okey diyorsa yaptırabilirsiniz. Her hastanenin kendine göre belli kuralları var. Yapıyorlarsa yaptırın tabi ki beni geri göndermeselerdi ben de yaptıracaktım o gün bilmeden gittim :)
pisico 20+1 de gittim, çok net tüm organları gördü perinatoloji doktorumuz. Tamamen cihazla alakalı bence.. hatta kendi doktorum 18.haftadan sonra gidebilirsin demişti kendim 1-2 hafta daha bekleyip tam 20.de gitmek istedim.
damla6565 pisico bende özel bir klinikte perinataloji uzmanına gidicem bakalım bende net görürüm inşallah 🥲
emosduygos Bende 20+1 de gideceğim eşim sonrasinda yanımda olmayacagi için o varken gitmek istiyorum doktorumda 20. Hafta dedi bazı yerlerde de 24 çok geç bebek baya büyüdüğü için görüntüleme alanı zor oluyormuş diye okumuştum