Elisa0110 beautiful_ aynen inşallah çantamı hazırlayıp Bi köşeye koysaydım. Bi de temizlik yapılacak inşallah ondan sonra rahatlicam
beautiful_ Elisa0110 sağol kuuzm ❤️ Trendyol da çok güzel erkek bebek tulumları var baktın mı? Aldın mı hiç daha doğrusu?
Elisa0110 beautiful_ tulum 1 tane aldım ben yaa önü yaz yaa nasıl alıcam bilemiyorum onun için bir tane uzun kollu aldım bakalım üst veya alt üst takım istiyorum çoğu öyle daha rahat diyo tulumdan canım
Elisa0110 beautiful_ sende bnm gibi olma erkenden hallet bak elim ayağıma dolaşıyor valla ne aldım ne alacaktım diye 😊
bsrbrkysr184_ Elisa0110 ya böyle olmazsın bence benim bayram+cenaze+düğün bir arada oldu ya çok insan oldu çok karmaşa oldu herkes yedi içti etti gitti ben karmaşada kaldım malesef toparlanmaya çalışıyorum bide bebişim gece uyumuyor sağolsun
beautiful_ Elisa0110 bu ay hastaneye gidip geliyim bayrama doğru İstanbul’a gitmek istiyorum gidersem inşaAllah Haziran gibi tüm alışverişlerimi yapmayı düşünüyorum
bsrbrkysr184_ Elisa0110 herkes gelirken aç kurt gibi geliyor giderken arkalarından kovalar gibi kaçıyorlar