LadyX Merhaba Canım Anneler, Son günlerde bunu çok düşünüyorum. Sizce annelik nedir? 🤱🏻 Anneliğin bir tanımı var mıdır? Her doğuran anne midir? Düşüncelerinizi çok merak ediyorum 🫶🏻 💬 Yorumlarda buluşalım.
LadyX LadyX Annelik ile ilgili son zamanlarda okuduğum çok güzel bir söz var “Onsuz olamayacağın birine sensiz olmayı öğretmektir.”
orhismommmmmm LadyX bence annelik çocuğu dünyaya getirmek değil onu sevgiyle büyütmek korumaktır annelik kusursuz olmak değildir. Bazen yorulmak, bazen endişelenmek demektir bence daha o duyguyu tatmadım karnımda ama şimdiden bile ona bişi olsa dusuncesıyke aklımı oynatıyorum 🖤
ikiprensesannesi___ LadyX Annelik kutsaldır ama bir o kadar da deliliktir. Annelik kendinden ödün verip kendini evlâdına adamaktır her doğuran Anne olamaz bence. Küçümsemek yada hor gördüğümden değil ama köpekler de doğuruyor bazı insanlardan daha Annelik duygusu var içlerinde ne yazık ki☺
LadyX orhismommmmmm annelik kusursuz olmak değildir Çok etkilendim. Bu sözü sık sık kendime hatırlatmam gerek.
LadyX ikiprensesannesi___ aynen öyle bence de annelik delilik. Her doğuran anne olamıyor. Anne olmak için doğurmaya gerek yok
egeemomms LadyX birini kendinden bile çok sevmeyi öğretmek,onu büyütürken aslında kendini yeniden doğurmaktır 🥹🩵
DarkLuna LadyX post konusundan alaksiz ama bak seni doğru analiz etmişim gene çalışmadığım yerden geldi post konusu🤣🤣🤣
DarkLuna LadyX evet söyle söyleyeyim annelik kendini unutmak demek bence kendinden önce hel cocuklarini düşünmek onlara herşeyin en iyisini yapmaya çalışmak ve çalışırken de kendinden ödün vermek demek
arven000 yorgunannis dün bir postta 4 çocuk istiyorum çok güzel diyordun ahahahajsj ay çok güldüm 😂😂 çok tatlısın
yorgunannis arven000 hayalim 2 kız 2 erkek dedim o çok güzel kıızz zaten 1 tane de 4 tane de olsa rezillik😂😂😂