anominxx Temmuz ağustos anneleri bebek alışverişine başladınız mı? Başladıysanız üst baş olarak neler aldınız ? Kaç aylıktan kaç tane aldınız?
endlesslove1 anominxx Temmuz sonu ağustos başı Allah izin verirse ne alacağımı bilmiyorum hastane çıkışı aldım 2 tane ama uzun kollu alma hep zıbın kullanıyorsun bir kat fazla giydirsen isilik oluyor dediler
mervekalkann anominxx doğumum Temmuz başı 10 tane zıbın aldım yenidoğan, hastane çıkış takımı vardı ebebekten paket halinde almıştım. Park yatak bir de dolabı alındı şimdilik. Yavaş ilerliyorum 😂
Cansu424 anominxx temmuz 20 civarlarında olacak benimde sapkali eldivenli alt ust takım aldım bende 4-5 tane bir hastane cikisi aldim ablasindan da bir suru sey kaldı bebek arabasi anne yani park yatak hersey bol bol var 🥲bide lansinoh biberon seti aldik emzik alacağim giyilebilir gogus pompasi alacagim meme ucu kendi kendine sallanan anakucaklarindan istiyorum. Listem cok az 🫠
aslmoms Ben 12 haftadan beri her maaş aldığımda birşey aldım koydum kenara ❤️ beşik, bebek arabası gibi büyük başlar kaldı. Hatta mama sandalyesi geçen ay aldım. Ben biraz aceleciyim benle alakalı olabilir.