erismis deniz1243 saçımı kestirip boyatmak istiyorum, yüzüstü uyumak istiyorum, dilediğim gibi yemek yemek istiyorum, hamama gitmek istiyorum, havuza girmek istiyorum, eşime doyasıya göbüşler çarpışmadan sarılmak istiyorum gibi gibi 😅
damlasv deniz1243 çocuğumu kesinlikle çok seviyorum ama çok sancılı bir hamilelik geçiriyorum bebeğim normalin üzerinde hep bir ağrım var bu yüzden bedenimde tek kaldığımda tek istediğim şöyle yarım saat tamamen tek kalıp kahvemi içmek
fatma4466 Ayy utandim bu yemek konusunda caninizin istedigi cogu seyi yemisim ben 😂hic kisitlamadim cips kola pizza sucuk daha neler neler. Belki hamam olabilir bende misss
sarumervee deniz1243 yüz üstü yatmak,saç boyatmak, asitli içeceklerr, aşırı çok kahve içmek ve mayonezz 🫠hayalim resmen
gogirl orhismommmmmm saf şifa çiçeğim cildi besler gerginleştirir lekeler için bir numara millet parayla anne sütü satın alıyor. Annem 3 kardeşiz hepimizi sütüyle silmiş bizi ne ter kokusu bilirim ne sivilce çok şükür bende denicem bebeme
Ballkusum_33 Melihakrds bende 36+2 oğlum 3 buçuk yaşında dogurayim doya doya kucaklayaym onu istiyorum riskli gebelik olduğu için 8 aydır kucağıma alamadım anne kucak deyişi içimde yara az kaldı oğlum diyorum Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
betuldenk Ben herşeyi yapmışım hamileyken 😂😂 sadece sakatat midye kokoreç yemedim. cips de yedim kola da içtim sucuk da yedim 😂 yeme içme konusunda çok kasmamak lazım bence ben öyle yaptım yani tabi herkesin kendi tercihi 🙏🏻😂
_momyy deniz1243 olsunnn o miniği kucağna alnca herşy geçio heleki seni görnce tepki vermesi ellerni ayaklarını oynatıp heycndan naptığnı bilmemesi varya ömre bedel bak şmdi uyanmış yatakta sağı solu izlio bna bi zararı yok gelde kız 🥰😂
mrvshnsrcgl İlk doğumunda hayalim yüz üstü yatmaktı, ama gögüslerim de aşırı sütten dolayı mastit oluştu ates bastı gunlerce hatta aylarca sağım yaptım göğüslerin çok dolu oldugu için 6 ay daha yüz üstü yatamamıstım😅 hayaller vs hayatlar
nazliiaytac deniz1243 yüz üstü yatmaaaakk Sushi yemek önce korse tabi ve kahve yaaaa bana yasak hamileyim diye çok özleştik be😊
nazliiaytac gogirl aiiyyy ben bıraktım inşallah başlamam ya şimdi sigara içen insanlar çok kötü kokuyor bana ve kendimde en son isteyeceğim şey çok kötü kokmak bazen diyorum ki acaba ben de mi böyle korkuyordum içmeyenlere. Misss gibi şeker tatlı çiçek kokmak varken neden tütün kömür kokalım ki bacımsu zaten çok zam gelmiş onun yerine ben yatırım yapıyorum ya altın ya da ciciler alıcam kendime şimdiden 2 adet aldım bile ve 3 aylık olduk bıraktıysan hiiç başlamanı tavsiye etmem parfümlü sigara kokuyormuşuz resmen çok itici geliyor bana ellerimiz bile kokuyormuş baya 😂😂
123Azize123 deniz1243 sadece bir gece midem yanmadan uyanmadan ağrım sızım olmadan deliksiz uyumak istiyorum şöyle yüz üstü yastığa sarılıp
123Azize123 deniz1243 çok zor diğer ağrılara bir şekilde dayanıyorum ama her gece midem ağzıma gelerek uyanıyorum 🤦🏻♀️