Momlife_ Nerden ve nasıl bir şey aldınız? Anne için ayrı renk bebek için ayrı renk almak istiyorum. Kese şeklinde mi olmalı çanta gibi fermuarlı mı çok kararsızım
gkc990_ @Momlife_ bime gelmişti 100 tl fiyatı vardı fermuarlı aldım bebeğin kıyafetlerini ve benimkini bir çanta yapıp koydum ayrı ayrı yapmadım
gogirl 2 küçük 2 orta 2 büyük olandan 6 lı aldım ben yetti açıkcası bebek çantasına da emzirme ve alt açmada lazım olacakları koydum tatil valizi gibi hazırlayınca orada çok karışıyor hiç tavsiye etmem üzerine yazdım ben
maco61 Momlife_ 2 hafta olacak yeni aldım. bazen almıyorlar kalıyo. ama şans işte 99₺ miydi 89₺ miydi 6lı güzel ama valizimide hazırladım çok şükür temiz durdu
ysm22 Kese şeklindekileri.kizimda kullandim baya kullanışlı.derli toplu oldu üç tane kesesi üç tane fermuarlı idi şimdi ikizlerimde nasipse ucu Küçük ucu Büyük fermuarlı aldım
maco61 Momlife_ rica ederim. yada trendyoldan verin 150₺ flan ama 60₺ kargo ister orasıda 300₺ tamamlamazsan
fgormez https://ty.gl/1v9j2ssbbj95f Keçe anne bebek çantasını ekleyince indirim de yapmıştı, birine hemşireye verilecek biri benim biri bebeğin yedeklerini koydum cüzdan gibi olan birine bebek bezi birine benim iç çamaşırı gibi şeyleri çok kullanışlı oldu