betulkocakk Nsarikaya_ gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah Belgin hanıma gidiyordunuz sanırım siz masıl geçti hastane ortamı ilgisi nasıldı 2. Gebeliğim sezeryan olucam bende Belgin hanım da doğum yapmıştım şimdi yine ona gidiyorum
Nsarikaya_ hiç kendinize sıkıntı stres yapmayın ikinciler daha kolay geçiyor ayağa kalkmada buna emin olabilirsiniz En çok takıldığım o konuydu çok merak ediyordum aynı sancı da mı diye ama öyle olmuyor
aysegultomsuk Gözünüz aydın☺️ peki gününü nasıl belirlediniz doktor mu 38 de alalım dedi bebeğin durumuna göre mi oluyor
Nsarikaya_ aysegultomsuk hayır belirlemedikilk çocuğum da sezeryandı ikinci gebelikte de 38+5’de doğum olucak hesaplamasına göre o şekilde oluştu belirli hafta olma sebebi ise vücud kendini normal doğuma hazırlamasın diye yapılırmış onu da belirteyim sezeryanlı oldıgım için
aysegultomsuk Benimde ilki sezeryan ikinci de sezeryanla olacak ama ne zaman alınır bilmiyorum ve benim 38-39 hafta kurban bayramına denk geliyor o yüzden sordum daha önceden planlama olur o zaman