gulcin_glgc Kızlar dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bu sabah aşırı kasık ağrım vardı adet olacakmışım gibi dün test yaptım silik çizgi bu gün şimdi yine yaptım hiç beklemeden hemen 2. Çizgi böyle çıktı adet sancısı gelip gidyo ama normalmi bu
znnnr gulcin_glgc çizgi iki testte de çıktıysa kan verin olma ihtimali yüksek gebelik ile adet belirtileri birbirine benzeyebilir
safiyekaraca31 gulcin_glgc var canım hayırlı olsun bir iki gün sonra tekrar dene eğer yine çizgi olursa kan ver
pims gulcin_glgc öncelikle hayırlı olsun hamilesiniz adet ağrınız çok fazlaysa mutlaka doktora söyleyin ben normal zannediyordum ve yataktan kalkamıyordum meğerse düşük yapcakmışım siz sorun yinede mutlaka doktorunuza
gulcin_glgc Yarın akşama kadar beklicem adet olmazsam kan vericem birazdanda bidaha test yapıcam bakalım ne cıkcak
gulcin_glgc Kızlar bu akşam gidicem inşallah adet olmazsam din akşam yine test yaptım markası prodoctor onuda atıyım bakın ne kadar test yaptıysaam hepsinde çizgi var bu kadar yalancı pozitif göremem heralde dimi