Merve6475 Marayyy bide kimseyle kendini bir tutma kıyaslama o zaman günler geçmez sana o belirti sende yoktur onda vardır yada tam tersi olumlu düşün olumlu olsun
elifatma1234 Marayyy bizim toplam sperm sayısı 29 mılyon, yıkamadan sonrası 15 milyonmuş. Az mı cok mu bilemedim.
Marayyy elifatma1234 iyi canım doktor yıkandığı halde 10 üzeri çıkıyorsa çok iyi dedi bizim de bu ay sperm de düşüş var 78 milyondu 3 ay önce bu ay 45 milyon çıktı 20 canlı sperm çıktı çok iyi dedi bi tanesinin tutması yeterli 15 milyondan biliyorsun icin rahat olsun
Merve6475 elifatma1234 bence normal canım zaten en az 15 milyon olması isteniyo sperm sayısının senin yıkanmış hali 15 iyi bence
Merve6475 Marayyy iste kafanı dagıt hep te evde olma günler geçmez bu seferde bende belirti aradım hep hatta cokta vardı belki psikolojik belki degil sen öyle yapma sana hem hemsire olarak hem de asılama yapmıs biri olarak tavsiyem
elifatma1234 Merve6475 ayy bende az mı acaba diye düşünüyordum sizlerdeki sayıları duyduktan sonra, dediğin gibi bize bi tane sperm gerek. Hayırlısı olsun hepımız için canım
Tekinnn Marayyy bende senin gibiydim bu ay korkuyorum ya yoksa diye yapamıyorum. Tek çizgi görmektense adeti görmeyi tercih ediyorum. Ama gönlüm anne olmaktan yana inşallah da öyle olur inşallah
Tekinnn Marayyy valla bende merak ediyorum. İnşallah vardır. İnşallah seninde tutar. İsteyen herkesinde olsun 🙏