Hanife_ Cerroo cok kafaya takmıştım hergün ağladım dua ettim öğrenene kadar 8 tane test yaptım evde bu kadar strese zaten olmaz diyodum ama kısmet işte
Cerroo Hanife_ ay ne güzel masallah sağlıkla kavuş 🙏🏻 insallah bizimde tutar canım daha 2.gün Ağrı falan yaşadın mı
Marayyy Merve6475 yok erkenden bakmıcam kesinlikle ama bir belirti var mı hamile kalanlarda merak etmiyor degilim
Merve6475 Marayyy ya normal ilişkiden gebelikten farkı yok diyorlar canım o yüzden belirtileri 3 hafta sonra başlar diyo doktorlar ama kişiden kişiye degisebilir bazende psikolojik olabilir de
Tekinnn Marayyy göğüslerim şiş ve ağrılı adet olcsk gibi ağrılarım var bel kasık ağrısı. Ama yapmam bu sefer sakince bekleyeceğim
Marayyy Merve6475 aslında işlem de aynı normal ilişki gibi tek fark ilişki olmuyor içine yumurtalığına bırakıyorlar ama ben çok dinlenmedim 15-20 kalktım inşallah onunla bi ilgisi yoktur tutunmuştur
Marayyy Cerroo benim de 2. Günüm bugün dün oldum sen birşey hissediyor musun sizin sperm sayısı canlı olarak kaçtı
Cerroo Marayyy yok kuzum benim klomenle 4olmustu ama iptal ettik onu çoğul gebelik olabilir diye bu ay iğne ile büyüttük 2 tane oldu ama biri istenilen boyutta.
[silindi] Marayyy merhaba canım ne kullandın yumurta geliştirici olarak? Gonal f mi? Fonal ise dozunu ne kullandın günlük?
Tekinnn Marayyy evet karın şişliği karın içi ağrısı ve gaz sorunu oldu. Çünkü çok sayıda yumurta büyüdüğü için ohss olmustum yeni geçti o durum 3 gündür karın ağeım yok