Tekinnn Marayyy İstanbul da yasıyorum her hastane tıka tık dolu onlarda haklı ☺️ Yüzüne bakmadan neyin var diye soruyorlar
elifatma1234 Marayyy erken gebelik testi ya ne bileyim onda da cıkmadı. Çatlatma iğnesinin etkiside gecmiş negatifleştiğine göre. Cumartesi tekrardan evde test mi yapsam doktordan randevu mu alayım cumartesi
Tekinnn elifatma1234 canım bekle yapma bi 15. 16. Gününü bekle baktın hala adet olmadın yaptır test ben öyle yaptım iyi ki de öyle yapmışım şimdi kese için bekleyemiyorım sabırsızlıktan çatlıyorum ne kadar geç öğrenmek o kadar iyi
elifatma1234 Tekinnn haklısında canım o sabrı gösteremiyorum ben ya meraktan deli oluyorum. Adetten önce öğrenen cok kısı var. Olsa cıkar elbet. 2-3 gün sonra tekrarlıcam testi bakalım.
Tekinnn elifatma1234 çıkmayabilir canım bazılarının idrarda çıkmaz. Ayrıca daha döllenme olalı 8 gün olduysa Anca salgılanır kana anca karışır idrar da çıkması çok zor yani
elifatma1234 Tekinnn Marayyy Malatya44 kızlar aksam yaptıgım gebelik testini çöpe atacaktm bi bakayım dedım. Cok hafif silik ikinci cizgi cıkmıs . 5 dk dan sonrasını dikkkate almayın diyorlar ama ya olabilir mi diye düşünmeye basladım inşallah vardır ☺️
Marayyy elifatma1234 idrar da 12 gün varsa çıkar ama bende hafta sonu vericek 11-12 gün yani bekleyemiyorum
Tekinnn Marayyy bence her yer daha iyidir. Ama doktorlarda haklı o kadar çok insan var ki ben özele gidiyorum çoğu özele gidiyor ama devlet hastaneleri hala dolu
Marayyy elifatma1234 çoğu insan bu şekilde öğreniyor gebeliğini bugün bi test yapmak istiyorum bende alabilirsem
Malatya44 elifatma1234 inşallah vardır cnm. Genelde kimde duyduysam öyle olupta, hamile olduklarını öğreniyorlar.