Tekinnn Gkhnm97 hep gecikiyordu canım. 2 ayda bir oluyordum bi kaç defa klomen kullandım olmadı bu ay iğneler ile büyütüldü ve aşılaöa yapıldı
Gkhnm97 Tekinnn canm bnmde gecikiyor 10 gun falan daha fazlada olabiliyor ya tekrar doktora gidecem bklm bnde korkyrm pko vardr diye😞😞
elifatma1234 Malatya44 Tekinnn GizemCengiz Gkhnm97 Marayyy kızlar ben bişey sorcaktım. Acile gidip kan verdıgımızde sonuc hemen cıkıyor mu, beta hcg baktrsam hemen cıkar mı
Mihra Tekinnn memnnmusun canm doktordan olmadı bende ona gideym bu ay da olmazsa aşılamaya geçecegm cnkü
Tekinnn Gkhnm97 bebek istemiyorsan tedavi başka istemiyorsan başka. Benim ilk klomen ile başlandı bi kaç ay kullandım olmayınca iğne ile yumurta büyütüldü aşılama yapıldı. Benim sorunum yumurtam büyümüyordu
Gkhnm97 Tekinnn bn istiyorum canm 8 aydir olmuyr doktora gittim daha once o zaman boyle gecikmem cok olmazdi son 4 aydr bpzuldu ya
Tekinnn Gkhnm97 ister istemez takılıyordum ben ne zaman ki ümidim tükendi aşılama son iş dedim bıraktım herşeyi. Bi hamile yada bebek görsem aklıma gelirdi. Şuda hamileymiş dediklerinde içim yanardı
Gkhnm97 Tekinnn Aynen bnmde oyle oluyor canm bana ve tum isteyenlere dua edermsn hamilelern duasi kabul olurmus