Tekinnn Nazl1234 sen bide bana sor 1 saat ağladım tam 1 saat 😂 hala kendime gelemedim kocam bugün işte yarın sanal geldiğinde söyleyip hastaneye kan vermeye gidicem
Tekinnn Cerroo amin canım amin 🙏 hiç olmayacak diye çok korkmuştum çok şükür elhamdulillah gördüm çizgiyi. Darısı bebeği falan görmeye. İsteyen herkese verdin rabbim bekletmesin
Cerroo Tekinnn çok şükür ki oldu❤️ Bundan sonraki aşamalarında çok güzel geçsin insallah 🙏🏻 Benim de 6. Günüm sabırla bekliyorum insallah bana da kısmet olur.
Nazl1234 Tekinnn hayirli ugurlu olsun insallah caniim yarin kandan sonra en kisa zamanda kalp atisni da duyp bebisini gorursun insallah ya da bebislerini😊
Tekinnn Marayyy etmez miyim canım ederim tabi. Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu daha ben kanda görmedim bebeği görmediğim için inanmış değilim ☺️
Tekinnn Marayyy komşum var o da öyle söylüyor idrar testinde bu kadar net çıktıysa kanda kesin çıkar diyor ☺️ Ama işte korkuyor insan. İnşallah sende güzel haber alırsın inşallah 🙏
GizemCengiz Marayyy oyle bi agridan ziyade hafif bi siziydi sol tarafimda. Yumurtam da soldaydi zaten. Dollenme agrisiydi sanirim
Gkhnm97 Tekinnn canm cok sevindim senin adina insallah saglikla alirsin kucagina biz bebek isteyenlere dua edermisin 😊❤
Malatya44 Tekinnn Ayy canım benim ya. İnan seni görüyordum birkaç postta. Çok sevindim. İnşallah hayırlısıyla alırsın kucağına. 😊