asyaa1234 Kizlar ilk gebeligim kızım olmuştu çok rahattım bı kere kustum sadece ikinci gebeliğim 7 haftalık hamileyim ne yesem geri çıkartıyorum çok halsizim kizlar sizinde 2. Gebeliginiz zor gectimi
beyzzsenturkkk asyaa1234 ilk gebeliğimde de doğumumda da hiç sıkıntı çekmedim ama 2. gebeliğimin su an son ayına yaklaştım ilk 3 ay kustum sonra ağrılar başladı serumlar hastaneler derken 33ü gördük şükür ama yine çok kötüyüm gece ayrı gündüz ayrı🤦🏻♀️ ikisi de kız
sarilale123 asyaa1234 valla ilki erkekti, evet ondada bulantım olmuştu ama bu kadar kusturmadı. Şimdi kız ilk 3buçuk ayı hatırlamak istemiyorum ne yesem içsem kusuyordum sürekli bi yerim ağrıyor
bsr_1905 asyaa1234 bende ikinci erkek bebeğe hamileyim 38 haftalık iç bulantısı yaşamadım ama son iki aydır baya zor geçti oturup kalkmam bebeğin hareketleri vs
flz3576 asyaa1234 benim ilkinde de bi kaç zorluklar oldu ama bunda varya feleğim şaştı bpyle bir şey olmaz 38 olduk ama buraya gelene kadar bi Allah bilir bi ben 🫥
asyaa1234 sarilale123 benimde kızımda çok rahattı ama bu gebeliğim çok zor geciyo her yediğimi geri cikartiyorum
defnoloj asyaa1234 benimde ilk gebeliğimde çok bulantım vardı hep kusuyordum ama onun haricinde herşey çok iyiydi. Bunda bulantım yok ama ağrılarım var ya kalçam ağrıyor topal yürüyorum sabahları ellerim kilitleniyor ağrıyor uyuşuyor ilk gebeliğin kıymetini bilememişim
Belgin17 asyaa1234 benim ilk gebeliğim çok rahattı olumsuz hicbirsey yaşamadım ama bu ikinci baya zorladı bulanti, tansiyon, baş dönmesi, sindirim sorunu ne ararsan var:) cinsiyet farketmeksizin her gebelik birbirinden farklı oluyor aynı kadında bile
Senanur0909 asyaa1234 ılk gebelıgımde doğumda sıkıntı çekmedim bunda mıde bulantısı fln çekiyorum endişe korku zaman geçmiyor sankı öyle sınırlı stres
karayelll İlk.gebeligim dhaa rahat gibiydi yaşımda küçüktü belki ondan.9.sene oldu şimdi kızıma hamileyim çok.zorlaniyorum çok sorunlu geçiyor.33 yaşındayım🫣
BegumCapan asyaa1234 ikisi de erkek ilk gebeliğimde prensesmişim onu anladım henüz 22 haftalık olmama rağmen ağrımayan yerim kalmadı özellikle kuyruk sokumum… Burnum çok tıkalı gece nefessizlikten uyanıyorum alerjim aşırı nüksediyor bu hamileliğimde baş ağrım çok oluyor sağlıkla sonlandıralım inşallah sürecimizi