Mucizemmmmm_ Gizemgizem123 bemiks kullanıyorum ben kasım ayında kulandım onunla klomen düşükle sonlandı maalesef bu ay tekrardan başladım bemiks le klomene
haticemom1 Gizemgizem123 Ben vinalac kullanıyorum probiyotikli olduğu için kabızlığı önlüyor tavsiye ederim
gizemiaaa Gizemgizem123 Folidoce kullanıyorum içinde b12 de var ayriyeten mümkünse 400 mcg olanları tercih edin 5 mg olanlar fazla geliyor biliyosunuz ki Folik aspirin fazlası da zararlı
wind Canım şubatta ben kimyasal gebelik geçirdim. Sonra doktorum gebelik istiyorsan hala elanatal 1 al dedi. İçmeye başladığım ay hamile kaldım. Zaten elanatal 1 gebelik isteyenler içinmiş
nilruhu wind bende geçen ay kimyasal geçirdim. Bu ay tekrar yumurtlamayı değerlendirdim ama olmayacak diye korkuyorum biraz 🥹ne güzel siz hemen diğer ay hamile kalmışsınız inşallah bende hemen kalabilirim🙏🏼
gizemiaaa ozlemozdemir09 5mg çok fazla o yüzden çoğu doktor önermiyor genelde ama devlette ki çoğu doktor da onu veriyor garip şekilde ucuz diye galiba
wind Mucizemmmmm_ kimyasal düşüğüm bitti doktora beta sıfırlanmış mı diye gittim o zaman verdi başladım. Yani düşükten 2 gün sonra falan. Adet görmeden hamile kaldım
ozlemozdemir09 gizemiaaa bana da dahiliye vermişti, ayy sabahlara kadar terledim. Şupur şupur içmeyi bıraktım bende. Folidoce içiyorum