SancarMom tugceatlass Çok pahalanmış 🫠 Tekrar hamile kalsam tekrar tercih ederim evime uzak olduğu halde
zynptstn aslmoms teşekkür ediyorum bilgi için Bn hastahaneyi de arayıp bilgi alırım gene sizde sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah
aslmoms babyonn selime hanımı sevmesem ona gidecektim. Orda bir Dr var erkek. Ama agresif vs dediler. Başarıyıda sevince kaldı.
ysmnsen afraklc 46/59 du sanırım yanlış hatırlamıyorsam girecek doktora göre fiyat değişiyor doğuma ben çok memnun kaldım
busranurclk buketnurkupoglu merhabalar hangi doktora gidiyorsunuz , memnun musunuz? Rica etsem bilgi verebilir misiniz?
senasefa Bene sultangazideyim canım ben Oğuz güler diye bi doktor var oraya gıdıyorum şuan kucukkoy duygu hastanesinde memnunum tavsiye ederim
oykuulku Mervenursahh medicana ataköy açık siz yanlış biliyorsunuz sanırsam bugün kan tahlillerimi verdim orda :)
Eso66 kubraplbyk Pendik medipolde şuan sezeryan 70 bin civarı normal doğum 60bşn civarı ama zam gelecek hazırandan sonra dendi
dilaraonsekiz aslmoms bende başarı hastanesi Kenan beye gidiyorum hem oranın başhekimi kendisi yıllardır ailemizin doktoru 25 yıl önce dünyaya beni getirmişti şimdide benim çocuklarımı inş
ysmnsen afraklc güzeldi temizdi sürekli gelip gidiyorlar zaten lohusa şerbeti ve kuruyemiş getiriyorlar odaya geçince yemekleri de güzeldi memnun kalırsınız
Mervenursahh oykuulku özür dilerim ben direkt Ataköy hastanesinden bahsettim, medicanadan değil :) ilk doğumumu Ataköy hastanesinde yapmıştım aradım kapanmış hastane ondan yazdım :) ama bahsettiğim yer Özel Ataköy Hastanesi :)
crknordk Beylikdüzü medicana 2025 ocak ayında 80 bine zorunlu sezaryen olmuştum. Şimdi ağustosta tekrar doğumum var ama daha sormadım fiyatlar değişti mi bilmiyorum. Ama çok memnunum hastaneden.
busranurclk buketnurkupoglu teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah🙏 bana doğum için 50.000 dediler , sizinki sadece doğum ücreti mi yoksa paket şeklinde mi?