minikmucizem20 _lavinias evet ama artık psikolojim bozuldu ben bile inanasım gelmiyor biliyor musun ne kadar atsam yapay zeka ve burası kız diyor doktoruma kesinlikle inanıyorum ve çok güveniyorum sadece buraya atınca şühe düşüyor içine öyle deyince
_lavinias minikmucizem20 benimki 10 hafta 6 günken kıza benziyor dedi ben onu bile doğrudur diye düşünüyorum içinizi ferah tutun kararsız olsa söylerdi doktor net demiş, ilk iki çocuğunuzun cinsiyeti neydi
_lavinias minikmucizem20 Sizce ne cinsiyeti benimkinin yanılma payı olduğunu çok zannetmiyorum haftası erken ama doktorum özelde cihazları iyi o yüzden doğrudur gibi geliyor
_lavinias @“minikmucizem20”#p39992555 doktorum kıza benziyor dedi fetal verdim bilmiyorum ama kız sanırım
minikmucizem20 _lavinias erkeğe benzettim de başta da sonra nubu yu düz gördüm ama erkek çocukları popo kalkık oluyor da bacak arası yok mu acaba kordonu gördüm _lavinias
azra01 rumeyyurmom insallah canim cok teşekkür ederim bir kızım var bir oğlum olsun isterim ama hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter😊❣️
2cock @siyahbeyazgri banada bakarmsn bu 16 haftalk goruntu bnfe 18 haftalk oldm daha ogrenemedm net degl biri kz dedi biri erkek yrn yine konrotolm var
nevam11 azra01 çok fark var canım göbek baya yukarıda erkek bebekte aşağıda olur.bütün teoriler hurafeler az çok şaşar ama bunun şaştığını daha hiç görmedim.
nurbrn minikmucizem20 bende fotoyu atsam Yorumlarmisin karnımın doktor 16. Haftada k son %90 tahminde bulundu ama ben tam tersi cinsiyeti hissediyorum. 🤭 Senin tahminlerin çıkıyor sanırım yorum yaparım dersen karın fotorafimi yollarim cnm 🙂