gzdeozn Deletedmom_877 kaç haftalık olduğunu son adet tarihinden hesaplayabilirsiniz ya da doktorunuz söyler benim ultrasona bakıp hafta söyleyebilme gibi bi bilgim yok maalesef 😂🙈💖
gzdeozn anne0_ sizinki kaç hafta merak ettim 😂 çok göremiyorum bu haftalarda ultrason fotosu forumda 😂💖çokta anlamıyorum ultrasondan kaç haftalık valla burdaki bilgili anneler çok iyi yorum yapıyor ama 😂😂
Deletedmom_877 gzdeozn ya şimdi mesela illaki görünüşünden de anlaşılır ya yeni gebelik veya ileri gebelik olduğu mesela yeni gebelik olunca bu şekilde olmuyor mu 11 12 13 14 haftalar da belli olur illaki ultrasonda ben sizden tahmin istiyorum 😅 ondan zaten koydum fotoyu
gzdeozn Deletedmom_877 bacım valla benimde erken şuan ama dediğin gibi ufaklıklar birbirine benziyor 😂allah sonumuzu hayretsin 😂💖ben 5+da çekinmiştim bunu sanırım senle yakın haftalardayız 😂😂
Deletedmom_877 gzdeozn hah işte bende bunu diyorum ben yeni değilim bu foto 21 Ekim de çekildi de öyle yorum için soruyorum sadece
nur_cill  Bizimde dün çekildi ama 2 hafta sonra gel dedi doktor
Deletedmom_877 nur_cill maşallah sağlıkla kucağınıza alım kalp atışını duymadınız sanırım sonraki hafta mı
Deletedmom_877 nur_cill 6+1 demişti doktor daha da küçük olabilir dedi ama sizin crl kaç çıkmıştı benimkisinde 4 mm yazıyor