Duam Biz aldik canm daha 5 gun oluyor indirimli olarak 1200 herseyi 4 4luk bir araba ve iclerinde en iyisi cunku ödül almis ve 2 yildir benek arabasi sekteronde 1 gelmis heleki puset araba koltugu icin vazgecilemz.
Aysealty Duam nerden aldınız canım internette baktm smdi 1500₺.herkes kafamı karıstırıyor benimde sonra hep baston araba kullanılcak ona göre alın ztn 6-7aya kadar pusette durcak sonrada bebek yatmak istemiyor sürekli diyolar.bu araba daha kullanışlı gibi geldi banada öyle bakınca
Edatalha Summertime güle güle kullanın inşallah bende mamas papas armadillo city le bunun arasında kararsız kaldım fikire ihtiyacım vardı
Asliii Bizde aldık kategorisinin en iyisi bence birçok ödülü var ve kullanış açısından da iyi duruyor.
Duam Aysealty canim burda msgazadan aldim cadillac modeli kirmizi son kalmis bize kismet oldu bunun oturma pozisyonu digerlerinden cok frkli ve cok buyuk bir araba olmadigi icin baston yerinede kullniliyor cnm .
Senailhan Biz de bunu almayı düşünüyorduk ama çevremde ki herkes bir zaman sonra bebek arabasında durmuyor çocuk fazla kullanamazsın pahalı birşey almayın dediler benim de kafam karıştı
Aysealty Duam benimde çok içime sindi tam aradgm araba cok tskkrler cnm saglıklı günlerde kullanın inş🙏
Duygukahraman Bende casual cadillac air almak istiyorum ,, indirim bekliyorum 😕 indirime girdiği gibi alacam
Duam Amin canim hepumiz insllah ben 20+1 deyim erkenmi bilmiyorum ama aldim besikte oyun parki dusunuyorum sizler neler aldiniz yada dusunuyorsunuz