mrcsmom Menderes devlet hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum burada doğum yapan var mı memnun kaldınız mı odalar nasıl temizlik açısından bir de odalarda başka doğum yapan hastalar da oluyor mu yoksa özeldeki gibi tek kişilik mi oluyor
mervekalkann mrcsmom birkaç ay orada takipliydim doktorum Deniz Arastı aşırı memnundum daha sonra İstanbula taşındım öyle bir doktor bulamadım. Şanslısınız sağlıkla gelsin 🌸
_pearl mrcsmom kadın doğum nasıl bilmiyorum ama acile gitmiştim canın ne kadar tatlı diye laf söylemişti doktor keyiften mi hastaneye geliyoruz tabi tatlı 😒
mrcsmom Bir de devlet hastanesinde sezeyan doğumda ne kadar süre yatış veriyorlar ilk doğumumu özel hastanede yapmıştım 1 gece kalmıştım devlette de aynı mı acaba bilen biri yazabilir mi 🌸
mervekalkann mrcsmom şanslısınız ben hala doktor bulamadım sürünüyorum her ay başka hastaneye gidiyorum doktorların yaklaşımını beğenmediğim için.
mrcsmom mervekalkann evet doktor gerçekten çok önemli benim de bu gebeliğimde 3. Doktorum artık az bir süre kaldı inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırız hepimiz 🙏🏻