kedimekim Ben şuan 20 haftalığım ikinci gebeliğim iki haftadır kasılmam oluyor. Doktor bi magnezyum verdi ama hala devam ediyor. Sizin çok iyi geldi dediğiniz bir magnezyum var mı
bbaskal kedimekim ocean kullanıyorum banada doktor yazmıştı ama o iyi gelmedi bu markayı sordum kullanabilirsin dedi biraz daha iyi geliyor bana
cizgilidefter kedimekim cnv magnezyum kullandım tüm gebeliğim boyunca. Çok iyi geldi baş ağrıma, vücut ağrılarıma
pinkolojii kedimekim magnimore plus kullanıyorum. Saşe kesinlikle içemiyorum tadı çok fena geliyor, o yüzden hap formunda kullanıyorum. Bunda 3 çeşit magnezyum çeşiti var, özellikle alırken buna dikkat edin bence.
sarumervee kedimekim 3 farklı magnezyum kullandım özelde dahil öncelerde günde 1’di geçmeyince günde 2 doz’da aldım hiç biri fayda etmedi bende pelvik bölgede ve kalçamda çok ağrı oluyordu yürüyemiyodum bile bana yürüyüş yapmamı söledi doktorum yavaş yavaş her gün yapmaya başladım ve sanki iyi geliyor eskisine göre
melekkcm Polimag-d kullanıyorum. Alman menşeili ilaç. Geceleri bacak seğirmelerim o kadar kötüydü ki. Bunu içince anında rahatlatıyor.