ozlemmm93 Kızlar dün geceden beri sancılarım var bugün artık hiissediyoruö ciğer geliştirici vuruldu şu anda
ilaydaltan ozlemmm93 Abimin eşi 34 haftada doğum yaptı suyu patlamıştı çok şükür küveze falan alınmadı inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
lokumbu ozlemmm93 ayy doğum mu olacak var mı bir ihtiyacın yanında kalan eden bak ben destek olabilirim sana her konuda
ilaydaltan ozlemmm93 tam hatırlamıyorum 3 sene önceydi ama ya 2 kiloydu ya da 2 ye çok yakındı çıkış yaptıktan 2 gün sonra sarılıktan 1 gece yattı sadece o kadar
dnzcb Küvez sınırı 2 kilo. Ancak solunum sıkıntısı veya başkaca bir sıkıntı olursa 2 kilonun üzerinde olsa bile küvezde alırlar. Ben 33 te doğurdum kilosu 2100 dü doktor durumu iyi olursa vereceğim dedi ancak solunum sıkıntısı vardı 8 gün küvezde kaldı
ozlemmm93 dnzcb çok teşekkür ederim Allah razı olsun 💐 Allah yavrumuza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin 🤲
lokumbu ozlemmm93 olmama durumu da olabilir o zaman şuan takiptesin olada bilir tabi çok heycanlı bi durum şuan. güzel bekleyişler olsun vakit buldukça yaz olur mu.
lokumbu ozlemmm93 bu konuda gerçekten samimiyim insan insana her zaman lazım ablam bile gelir yanına 🙏❤️❤️❤️❤️
lokumbu ozlemmm93 ediyorum etmem mi Allah’ın duası olsun. merak etme sağlıkla gelecek sen de çok iyi olacaksın 🙏🙏🙏🙏 Allah var gam yok