Nsimsek En son kimyasal yaşadım yine adetten bir kaç gün önce 9,5 la öğrendim şimdi yine adete 4 gün kala bu değer.
myangelson Nsimsek kimyasalda düzenli artış olmaz düşüş görülür. Yani şuan sen 48 saat sonra ayni yerde kan vermen lazım düzenli artış bakman gerekiyor bir kaç kere böyle kan vererek kimyasal olup olmadığını o sekilde anlayabilirsin
Esma006 Nsimsek canım şimdi bu 7.4 ilk verdiğin kan mı yani şöyle söyleyeyim Ekim ayında ben de yaşamıştım iyi ki verdiğim kan 17 çıktı sonra 2 gün sonra 8 çıktı mesela hani iki gün sonraki verdiğin düşüşe geçer veya da yavaş yavaş çok az miktarda artar bir yana düşüşe geçer o şekilde kimyasal oluyor
Nsimsek myangelson hollyymollyy Esma006 13 Nisan beta HCG değerim 57 olmuş nasıl sizce kimyasal mı hâlâ
Nsimsek myangelson hollyymollyy Esma006 6 Nisan beta HCG 7, 4 8 Nisan beta HCG 10,8 9 Nisan beta HCG 13, 5 13 Nisan beta HCG 57
hollyymollyy Bir yere kadar artıp sonra düşüş olursa kimyasal, bi artıp bi düşerse dış gebelik şüphesi oluşuyor. Bu kadar erken haftada bu değer çok normal iki günde bi artışı takip edin insallah güzel sonuclar olsun🤗🤗🙏🏻🙏🏻
Nsimsek Esma006 ilk verdiğim kan ilişkinin üzerinden 13 gün geçti başlangıçta olabilir düşükte olabilir dedi doktor
Esma006 Nsimsek o konuda doğru demiş iki güne bir kan ver artışa bak iki katı artıyorsa sağlıklı gebeliktir hangi gün verdin kanı
Nsimsek Esma006 dün verdim ama doktora da bir daha vermiyecegim dedim adet gecikmesine dek pazartesi tekrar vermeyi düşünüyorum
seeviim Nsimsek dert etmeyin kimyasalsa ya da değilse bile stres iyi olmaz değerleriniz kötü değil ama daha yüksek sayıları görünce kimyasal ihtimalini azaltıyor
myangelson Nsimsek 48 saat arayla kan verilmediği için düzenli takip hesaplamak zor olur kesin birşey söylenemez. %60 oranında artış gösterdiyse veya biraz daha fazlası, kimyasal değil gibi duruyor ama eğer daha fazla arttıysa şuan düşüşe geçmiş de olabilir bilemeyiz. Tam 48 saat sonra aynı yerde tekrar kan vererek bu daha iyi iyi anlaşılabilir
seeviim Nsimsek kimyasalsa da yapabileceğiniz bir şey yok ki ama eğer sağlıklıysa asla sres olmamanız lazım. Havalar güzel minik mercimeğinizi gezmeye çıkartın vitaminlerinizi alın kahveyi azaltmaya çalışın 😇🏵
myangelson Nsimsek şimdi oldu aralarda kan verildiğini atlamışım. Son 2 kanlar güzel artış gostermis kimyasal olma ihtimali düşük şuan evet
Nsimsek myangelson hemen bir üstte attım gün gün ama başta yavas artmıştı sonradan toparladı açığı kapattı.