emosduygos minikmucizem20 testisi biz göremeyiz ama doktorlar görüyor bende orda baktım ama anlamadım onlar anlıyor idrar torbasına kadar gösterdi doktor 😅
NobleMom asmin_12 Bu açıdan bakınca kız gibi 😅 Doktoru erkek diyorsa erkektir. Ultrasonda hangi açıdan görüntü alındığını bilemeyiz sonuçta ☺️ Burada ki kimse doktor değil sadece tahminde bulunuruz onunda bir geçerliliği olmamalı kimsenin nezdinde değil mi ☺️✨🤍
asmin_12 NobleMom tabiiki doktorun baktığı ultrasonla bizim burda baktığımız resimler arasında cok fark var pozisyon farkediyor😊
gizalpp NobleMom tugba020322 nurellaaa__ ekim1 minikmucizem26 melegim91 QueenBahar_ yorgunannis kelebegim123 Elisa0110 betulgbalik gizalpp Bana da bir yorum yapın lütfen 🙏🏼🌼🤍
melegim91 gizalpp Çok minik kuzum yaa anlayamam ki 🥹 Daha organı yeni oluşuyor ve iki cinsiyette de bu hafta çıkıntı oluyor 😚 Ama kese şekline göre kız demek geldi içimden biraz daha büyüyünce yine atarsın
gizalpp melegim91 ay canım çok teşekkür ederim ilk bebeğim olacak sağlıklı olsun yeter ama çok meraklıyım galiba 🫶🏻🌸
gizalpp ekim1 çok teşekkür ederim canım ilk bebeğim o yüzden meraktan çatlayacağım galiba, 2 hafta sonra fetal dna yaptıracağım öğrendiğimde kesinlikle yazacağım 😇🌸
melegim91 gizalpp Yaa evet kuzum cinsiyet farketmiyor sağlıklı olsun ama insan illa ki merak ediyor rabbim hayırlısı neyse onu versin 🩷
kelebegim123 cerenergun canım normalde Nub a göre yorum yapıyorum senin fotoğrafta onu göremedim çok net o yüzden birşey söyleyemiyorum 🙈