nurellaaa__ minikmucizem20 bacak arasındaki şişkinlik şekilsiz durduğu için kız dedim gönlünden geçen olsun 🌸
minikmucizem20 larlor yapay zeka kız dedi dedim burdaki kadınlar ne diyecek sonra internetten erkek ultrason resmi attım kız deyince inanmadım ona herşeye kız diyor diye bu sefer bunlar kız diyor 😄😄
larlor minikmucizem20 cinsiyeti farklı söyleyen doktor oldu mu hiç eğer olmadıysa korkma erkek sağlıkla gönlünce olsun inşallah hepimizin gönlüne göre olsun
gizalpp NobleMom tugba020322 nurellaaa__ ekim1 minikmucizem26 melegim91 QueenBahar_ yorgunannis kelebegim123 Elisa0110 betulgbalik gizalpp Bana da bir yorum yapın lütfen 🙏🏼🌼🤍
ekim1 minikmucizem20 bende şuan 13. Haftadayım cinsiyeti öğrenmek için sabırsızlanıyorum doktora gitmek için en doğru hafta 16. Hafta sanırım
minikmucizem26 minikmucizem20 cnm doktor kesin erkek ddmis.. 16 hafta kucuk erken bi haftaa dgl … .erkektir yani yapay zekaya bakma sen daha fazla kafanida karistirma😂😁
minikmucizem26 minikmucizem20 yanilabiliyor jnsan cmm…sonuçta buradakiler hissiyata tahmine gore yorumluyor