eyvahamileyim Gebelikle beraber benim özel bölgelerimde kararma, yüzümde ve bedenimde et benleri çıktı, boynumdan gerdan kadar ve koltuk altımda dahil birden kırışıklar oluştu, böyle şeyler yaşayan oldu mu?
busra4646 eyvahamileyim burnum ve dudaklarım aşırı şişti yüzümde sivilce alerji gibi şeyler çıktı cildim yaglandk tam tersi yağlı olduğu halde kuru gibi döküldü kasım ve kirpiklerim döküldü 🥺
damlasv eyvahamileyim cildim bebek gibi pürüzsüz oldu derim kusursuz parlıyor resmen ama gelelim işin kötü tarafına aklınıza gelebilecek her yerimde kıl çıktı makineyle almama rağmen haftada 2-3 gün tüy alıyorum yüzümdeki tüyleri Hergun almak zorundayım , tenim karardı koltuk altı vajina boyun diz dirsek her yerim karardı , göğüslerim çok büyüdüğü için çok hızlı çatladı yetişemedim karnım da çok büyüdü ama çok şükür çatlağım yok dudağımda burnumda dolgu yüzümde botoks vardı şuan yapma bebek gibi oldum tüm dolgularım şişti su tuttu 🥹 dudağım kapanmıyor burnumun delikleri bile büyüdü botoksum da ödem tutmuş olacak alnım yırtılacak gibi gergin 😟 emzirme işlemleri bittiği gibi tahmini doğumdan sonra 2 sene sonra yüzü komple tadilata alacağım 😄
P16 eyvahamileyim karnım çatladı, 20 kilo aldım, karnımda koyu renkli çizgi çıktı, göğsümün kahverengi alanı bayağı bi büyüdü etrafı daha koyu bir renk aldı. Normalde akşamdan sabaha kadar yağlanan saçım üç günde yağlanmıyor artık.