Esra_65 Kızlar ben 2 aydır Burun tıkanıklığı ve akıntısı yaşıyorum ilaç kullanamıyorum benim gibi olan var mı artık aşırı zorluyor
Melike3506 Esra_65 32 haftalığım hala burnum tıkalı hatta eşim bazen horluyorsun diyor 😂 doğumdan sonra geçecek herhalde
semahayall Esra_65 ahhh ahhh keşke sadece tıkanıklık olsa , tıkanıklıktan kaynaklı 5 güne bir şiddetli baş ağrısı yapıyor , napacaz ya bir çözümü yok mu ben deliricem , gerçekten kafayı yemelik
Esra_65 Melike3506 Allah yardımcımız olsun inşallah valla ben artık burundan nefes almayı unutmuşum gece ağız açık şekilde uyuyunca bendede hırıltılı oluyor
kissbu Esra_65 10 haftalığım 2 haftadır bende de var burun tıkanıklığı keşke aksa diyorum hiç uyuyamıyorum ağızdan nefes alınca da dudaklarım kuruyup yara oluyor nasıl gecicek bilmiyorum
Esra_65 kissbu benim hem akıyor hem tıkalı aşırı yoruyor beni geceleri uyuyamıyorum herkes grip sanıyor ama değil alerjik bişey
Esra_65 kissbu nazal yıkama satılıyor eczanede kullandım bende açıyor tıkanıklığı ondan kulllana bilirsin
kissbu Esra_65 denedim canım da o bile açmadı birde gün içinde hiç sorun yok ne zaman yastığa basımı koysam hop tıkanıyor planlanmış gibi 😅
Sinerjik kissbu onu dicektim odani nemlendir canim bi ve belki toz varsa arındır. Eczaneden okyanus suyu aldim sterimar diye bir marka iyi geldi bana