Nurgillerr_ 30+1 günlük 1717 bebek kilosu sizce fazlamı hanımlar şeker yüklemesi yaptırmadım doktor keşke yaptırsaydın dedi 32 haftaya uyumlu bebek dedi böyle olunca iki hafta erken mi gelicek yani bebek kafam karıştı fazla olursa kilosu sorun olurmu çok
daisymom_99 Nurgillerr_ benimde öyle 33 haftalığım ama bebeğim 2800 kg. 3 aylık şekerine baktırabilirsiniz bnde şeker yükleme testi yapmadm doktorum şüphelendi ama 3 aylık kan şekerime bakıldı değerler normall yani bebek iri bir bebek olacak böyle tombiş tombiş hiç takılma bn başta takılıyodm ama olabiliyormuş böyle .. eğer bir sorun olmazsa da son adet tarihine göre doğumun gerçekleşir eğer sezeryansa yani 38 veya 39 da alıyorlar zaten:))
buse76 Nurgillerr_ benim de 30. Haftada 1650 çıktı doktor gayet normal kilosu dedi bende şeker yükleme yapmadım fazla mıymış kilosu
zynppc Nurgillerr_ ben 29+5 te gittim kontrole 1800 dü kilosu. Biraz önde ama abartılcak seviyede de değil.
sinemysbaby daisymom_99 üç aylık kan şekeri gebelikte gizli şekeri özellikle göstermez diye riske girmemek adına bende istemeye istemeye mecbur yaptırdım yükleme testi. Kan testleri iyi olup gebelik şekeri çkan varmış. Bende hiç yaptırmak istemedim ama böyle de diyorlar
satiakkus Hafta girdim bugün kontrolde 3340 gram dedi doktor doğum için hazır bebek esne merdiven in çık doğumu başlatmak için elinden geleni yap dedi
yagiz_didem Nurgillerr_ 30 haftalık iken 2250 Gr idi şeker yuklemesı yaptım ınsulın kullanıyorum. 3 hafta önden gıdıyo bebek benımde