happycat Kızlar doğuma az kaldı ve bugün boğazım ağrıyor gıcıklandı öksürük de başladı gibi. En son öksürüğüm bir ay sürmüştü. Korkuyorum. Sizi benzer durumda en kısa iyileştiren ne olmuştu?
merve588 happycat bende daha 1 ay önce öyleydim göğüs poliniklige gittim ilac verildi duzeldiydim iki gündür bogaz agrisi balgam oldu şimdide haftaya salida sezaryen günü verilcek bende napcam bilmiyorum ilerlerse acile gidicem mecbur
snycl happycat öksürük yok boğzım gıcık gibi hasta olacakmkşım gibi ama 3 gindür öyleyim sanki olamıyorum perşembe sezeryanım var benimde 🥲
dilanncann happycat sabah uyaninca biraz turşu suyu için boğaza iyi geliyor hasta olmanin da önüne geciyor bir deneyin isterseniz inşallah hasta olmazsiniz Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin🌸
happycat merve588 İnşallah ilerlemez diye dua ediyorum ben de. Ama boğazımdaki gıcık geçmeyecek gibi. :(
cennet033 İlk önce bi doktora görün canım ve kivi ye bol bol ben ramazanlıkta hep öyle yaptım geçmiş olsun inşallah geçer
cennet033 happycat evet sorabilirsin canım çünkü gebelikte grip geçirirken ben hep yedim ama bensırmadım sen istersen sor çünkü portakala göre c vitamini fazlaymış
Aysima51 Tam doğuma bir hafta kala oldu bendede ve beyaz dut içtim sıcak suya koyup 3 güne topladım crp düzeldi
nurgulllllll Bol su içip adaçayı ile gargara yapabilirsiniz 5-6 kez günde. Adaçayının mikrop öldürücü yanı var sumak suyunu da çok duydum iyi geliyormuş