yenianne_adayl Ağrıda olup özelde detaylı utrason yaptıran ve fiyatini bilenler var mı ben bir klinige danistim 6 bin dedi özel hastanelere sormadim daha sizde durum nedir merak ediyorjm
melekgebe yenianne_adayl ben sadece Fatih hoca yapıyor diye biliyorum orası da 5 bin diye duymuştum . sen nerde sordun 6 bin yapan kim yani
melekgebe yenianne_adayl aslında farklı illerde devlet hastanelerinde falan ücretsiz ama maalesef burda olmadığı için sadece iki kişi yapıyor insanlar da mecbur kalıyor ikisinden birinde ne fiyata olursa olsun mecbur yaptırıyor
yenianne_adayl melekgebe devletten alabilrisn dedi doktor sira bulmak imkansiz gibi birsey ozel normal hastanelere sorduk onlarda da doktor yokmus
yenianne_adayl melekgebe evet varmis doktora gittim o dedi bolumude soyledi bende baktim dolu randevu bulunamiyor
melekgebe yenianne_adayl bölümü ve doktorun adını söyler misin bende araştırmak istiyorum. daha detaylı ultrasona 2 haftam var ama doktoru araştırmak istiyorum.
yenianne_adayl melekgebe bölüm perinatoloji bolumu bu gebelere acilan bir bolum doktorun eger actiysa alabilirsin doktor ismi yok ama bulmak zormuş cunku herkez aldigi icin baya sira oluyormus bende kac haftadir ugrasiyorum ama alamadim daha
melekgebe yenianne_adayl bende sırf sıra olmadığı için sürekli özele gidiyorum ama bende bakıyım buna artık. çok teşekkür ederim
yenianne_adayl melekgebe kadin dogumada sira bulmak cidden zor agrida sira bulmak baya zor agrili degilim gelin olarak geldim ve garip doktorlarda ilgisiz biraz insallah sira bulursun
melekgebe yenianne_adayl maalesef öyle yaa. Perinatolojiye normal kadın doğum doktoru mu yönlendirmesi alan açması gerekiyor yoksa direk oraya mı randevu almak gerek
yenianne_adayl melekgebe randevu ucun gir eger acik degilse kadin dogumun acmasi lazim ben 2 aylikken bakmak icin girdigimde kadin dogum izin vermeden acilmaz dedi iste bu kontrole gittimde doktorum git dedi baktigimfa acikti heralde doktor acıyor
kkubraasezer Devlet hastanesindeki perinatoloğun tayini çıktı ben rahmi hocanın kliniğinda detaylı ultrason yaptırdım Van’dan gelen bir doktor var o yapıyor