Aslizzee Kizlar dpo 11, adetime 7 gun kaldi bugun awox test yaptim negatif geldi. Test icin erkenmiydi sonradan pozitife donme ihtimali varmi sizce?
yarenurh Aslizzee elbette pozitife dönme ihtimali var testi erken yapmışsınız aslında bazen hesaplamalımızla biyolojik yapımız uyumlu olmuyor adetime 7 gün kala yapıp pozitif görmüştüm fakat bebeğim büyüyünce öğrendim ki aslında yaptığım gün adet günüme denk geliyormuş aşağı yukarı yani siz en iyisi bekleyin adet gününüzü umarım herşey güzel olur sizin için ❤️
zeynepaltnts66 Aslizzee benimde adet günüm 13 nisan bende testi aldım evde bekletiyorum oğlumu dört gün kala idrar testinde baya kıpkırmızı şekilde görmüştüm ama bunu bilemiyorum
samaa_ Aslizzee dpo 11 ise adetinize 3 gun kaliyor. Adetten genelde 14 gun geriye gittiginde yumurtlama oluyor. O zaman siz yumurtlamadan onceki gunleri mi degerlendirdiniz? Eger yumurtlama gunu iliski yaptiysaniz ve adetinize 7 gun kaliyorsa dpo 7 sayilir ve negatif gorunur testte
Aslizzee samaa_ 26 mart ovulasyon testinde pik gordum 27 marttaki testim siliklesti dpo1 kabul edilmiyormu ben mi yanlis hesapliyorum sat 17 mart bat 13 nisan
Cansu424 samaa_ o erken yumurtlamış sanırım ovülasyon testi yaptığı için onun hesap doğru oluyor yani gebelik varsa önden gitcek öyle anladım beynimiz yandı🤣🤣
Aslizzee Cansu424 ay siz boyle diyince benimde beynim yandi ama lh testine gore yorumladim normal siklusuma gorede erken yumurtladim dogru ben en iyisi kan gelene kadar bekleyeyim 😂
samaa_ Cansu424 erken yumurtlamis olsa bilee dpo 11deyse adetine 3 gun kaliyor. 7 gun kalmasi imkansiz🥲
Cansu424 Aslizzee evet evet donguye gore erken yumurtlamış oluyosunuz yani sizin varsa bir iki gune belli olur bence 💃
Aleynagenc Çok erken yapmışsınız ben adetime 2 gün kala yapmistim negatif çıkmıştı 1 gün geçince kan testi verdim 400 çıkmıştı
Cansu424 samaa_ ahahahhaha benimde 🤣🤣neyse merakla bekliyoruz hamilemisin değilmisin hadi bakalım 💃❤️