ozdemir123 Kızlarrr 28 haftalık hamileyim yarın kontrolüm var bebeklerinizin boy ve kilosu ne durumda
anee234 erismis ma şa allah güzelmiş kilosu oruç tuttunuzmu ben oruç tutmuştum ondan dolayı bıraz beslenememiş çok üzgünüm
orhismommmmmm anee234 o yüzden hamileyken oruç tutmayın dıyolar burda da kaç gün boyunca yazdık beslenmeye dikkat diye
erismis anee234 20 gün oruç tuttum. Mide rahatsızlığı yaşadım diye bıraktım. Günde 2 öğün beslenen bi insanım hatta öğün araları bazen çoook uzun bile olabiliyor oruçtan daha fazlaydı doktorumda tutabilirsin dedi tuttum. Bayramdan sonraydı bu tablo gayet iyi dedi doktorumuz.
erismis orhismommmmmm ben 20 gün tuttum öğün aralarımda normalde çok uzundu. Akşam 7de akşam yemeği yiyorduk kahvaltımı öğlen3 te yapıyordum çoğu zaman😅 bebeğimde çok iyi gelişim gösteriyor. Beslenmeyle alakalı olsaydı benim bebeğim gelişmezdi. Tamamen bizim depolarımızdan besleniyor ki doktorumda böyle söyledi🥰 orucun hiçbir zararı yok bebeklere ben 6aylık hamileydim.
anee234 orhismommmmmm malisef dikkat edemedim çoğunlukla sahura kalkmadan tuttum şimdi telafi etmeye çalışıyorum in şa allah hızlı toparlar
erismis orhismommmmmm benim doktorumda 2 öğün yeterli dedi ki buna rağmen hızlı kilo alıyorum. Oruc olmama rağmen 3 kg aldım hatta nsfjjdj bünyem öncesinde alışık değildi hamileikte uykuya yeniliyordum
orhismommmmmm erismis şimdi kaç haftalıksın aşkım ben çok zayıftım hamilelikte şimdi kilo almam iyi oldu
beyzanur_necati 28 haftalık gittiğimde 850 Gr demişti Dr ben oruç da tutmadım elimden geldiğince de iyi beslenmeye gayret ediyorum ama küçüktü baya da üzülmüştüm 32 haftalıkken tekrar gideceğim kontrole bakalım kaç gr oldu
anee234 beyzanur_necati benimkide kuçük kız bebekmi bende üzülüyorum niye kilo almıyor diye size nişey söyledimi doktor
anee234 beyzanur_necati doktorunuz bişey dedimi bana gerilik diye tanı koydu ama sadece karın çevresi 2 hafta geride kalan her yeri haftasıyla uyumluydu
erismis orhismommmmmm 28+5 valla bende öyleydim ömrüm boyunca zayıftım ama hamilelikle birlikte çok hızlı aldım 11 kg :( 69um en yüksek kilomla hamile kaldım zaten. kaçsın sen
erismis orhismommmmmm doğuma daha çok mu var az mı kaldı anlayamadıgımız haftalar 🤣 kaç kg aldın toplam
birdirbir1 orhismommmmmm doktorunuz bir şey dedi mi kilo için benim ki mi çok takıntılı anlamadım 6 kilo aldım şuana kadar 28+3 haftam çok aldın diyip duruyor
erismis orhismommmmmm kendime bir kaç parça aldım evet. Almayacaktım ama aetık olmuyor hiçbir şey. Hamile pantolonu ve tulum aldım. Bebiş için daha başlamadık