bayanmakaron Yarın bende sezeryan ile sabaha doğum yapıyorum 2. Gebeliğim çok hüzünlüyüm çok duygusalım oğlum 22 aylık ve bana aşırı düşkün nasıl olucak nasıl geçecek düşünüp duruyorum sizede hayırlı olsun sağlıklısı ile kucağımıza alalım inşallah
lokumbu bayanmakaron neden ağladım acaba 😭 sağ salim al bebeğini kucağına diğer evladın da sağlıkla büyüsün inşallah 🙏
mommyyysd cheerfulmomy özel canım , bebeğin kilosu vs önde gidiyordu bende dayanamıyorum artık biraz ağır geçiyor
cheerfulmomy mommyyysd mommyyysd ben devlete gidiyorum da bugün 39+1 di kontrole gittim 3700 kilosu dedi 41 e kadar yolu var dedi kilosu çok olur bu hafta doğmazsa diye teredut ediyorum o yüzden sordum sizinki özelmiş tek nefeste sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏼☺️🌸
mommyyysd ebobel ilkinde de suni almıstım aslında başıma gelecekleri bildiğim için korkuyorum sanırım 😅
mommyyysd cheerfulmomy canım benimde aynı dert ten işte 36 iken 3700 falan dediler sonra yemeyi içmeyi kestim kendimde çok yoruldum 🥲 sağlıcakla al inşallah kucağına sende ❤️
lokumbu mommyyysd aaa hadi tek avazda inşallah sağlıcakla al bebeni kucağına Allah yardımcın olsun senin de bebişininde 🙏🙏🙏
mommyyysd lokumbu gamzeeliii teşekkür ederim kızlar inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı 🌸