nrsly Kızlar bu ürünü kullanan var mı memnun musunuz kokusu falan nasıl ben kararsız kaldım deterjan konusunda yardımcı olabilir misiniz :)))
Aysingeldiislerdegisti nrsly ben siveno kullanıyorum çook memnunum. Örgü yeşekleri bile yumşacık oluyo. Çok kokmaması tercih nedebimdi bebeğimin kokusunu bastırsın istemem 😊 şampuan da siveno kullanıorum
nrsly Ebrs canım malesef platform çok amacını aştı , kocam aldatıyor , kaynanamla kavga ettik gibi şeyler yazsaydım dolmuştu şimdi burası
nrsly Aysingeldiislerdegisti sivenoyuda düşündüm canım içinde lavanta yağı falan varmış , onu da bi değerlendireyim :)
Mrvaydn18 Valla minoris 'i içinde kimyasal yok diye çok kişi tercih ediyor baya satılan bir deterjan. Trendyolda indirimi vardı kapış kapış gitti 😅 bi şans verilebilir bence. Ben de Green clean almıştım ama Green clean' in kokusu yok çok az bir şey lavanta kokuyor o da zaten kurumaya astın mı uçuyor. Belki içinde kimyasal olmayanların geneli koku olarak böyledir bilemedim.
nrsly Mrvaydn18 green clean bimde görmüştüm canım , içerik olarak en masum olanlardan birisi , ama kapağını açıp kokladım korkunç bir kokusu vardı o yüzden tereddüt ettim 😂
nrsly Elikkk bende dalan roxy granül sabun düşündüm , ama granül ve toz formda olanları anneler pek önermiyor , iyi durulanmıyormuş , kalıntı bırakabiliyormuş , makinayı bozabiliyormuş vs gibi , bu yüzden sıvı deterjan alacağım
Elikkk nrsly olabilir doğru mantıklı geldi şimdi dedigin bimde dalinin bebek sıvı deterjanı indirimde onu alın derim