myangelson beautiful_ 24 haftadan sonra bakılmaya başlanıyor yanılmıyorsam veya cihaz varsa kendin bak bakalım nasıl çıkıyor
merve_tp beautiful_ bende de aynı ya yolu yarıladım bu yarısı da hızlıca gitse sona doğru yaklaşsam keşke🥹
krizantemmm beautiful_ insanlar her türlü konuşuyor canım kilolu olsan kilo ver zayıf olsan bir deri bir kemiksin hamile iken de bu değişmiyor az ye çok şiştin vs insanları susturamıyoruz sağlıkla kucağımıza alalım kilo halledilir bir şekilde
beyzaygun beautiful_ valla istemeye çekiniyorum kıyamıyorumda ama bir tane önceden atmıştı sanki bakayım
beyzaygun beautiful_ Evet oda 50 kilolara düştü kap kara olmuştu sıkıntıda ama şuan hastane ilaçları falan bıraktı 73 kilo bir anda bembeyaz oldu renk geldi inşallah birşey çıkmaz çokta iyi biri
beyzaygun beautiful_ bunlar varmış bende bunlarımı istiyorsunuz bilmiyorum ama birde ilaç kullanıyorkenki filmi var bu arada ilaçları bıraktı artık hastanelere gitmiyor bak onunda ciğerleri duman gibi görünüyor onlar nodülmüş
beautiful_ beyzaygun İstanbul’da Yedikule de göğüs hastalıkları hastanesi var imkanı olsa gitmesini tavsiye ederdim ve tüberküloz kandan yapılan testi yaptı mı?