060436 beautiful_ boşver aşko doğumdan sonra zaten hepsi gidecek takma iki çocuklu olunca kilo felan kalmaz çok takma yemene içmene bak bende 23 haftalık oldum sadece 1 kilo almışım doktora dedim kilo almıyorum bebeğim zayıfmı güldü yok alıyor dedi 😂😂
melegim91 beautiful_ Ne alaka acaba anne karnında annenin iş yapmasıyla bebeğin gelişimi bunlar iyice saçmalıyor 😁
beautiful_ melegim91 saçmalamakta level atlıyor beni birşeye benzetme yaparak dedi ama burada demek istemiyorum
merve588 beautiful_ salla takma kimseyi bu heyecan dolu günlerin geri gelmicek iki gereksiz yüzünden anneliğin tadini çıkarmamazlik yapma duymazdan gel yada sert dille uyar
merve588 beautiful_ banada diyen oluyor umursamiyorum herkesin bilgisi kendilerine ha cok bilgililerse onlar doğursun 😂
beautiful_ melegim91 ooo ona bakarsan neler taşımışlar beni insanlarla değil başka birşeyden örnek verdi bir kere
melegim91 beautiful_ konu komşu da der kızım ne bileyim artık herkes akıl veriyor 😆 O kaynananın susturma düğmesi olsa keşke felaket tellalı gibi olumsuz konuşuyor yanlız