gksuaks Prego quattro vip aldık biz ama tabi henüz kullanmaya başlamadık. Uzun araştırmalarım sonucu bu arabayı seçtim memnun olurum umarım..
Baharmurat gksuaks tentesını bıraz zayıf ıcı gorunuyor dıyorlar oylemı acaba bende bu arabayı cok begendım ama yakından gorme fırsatım hıc olmadı
Minnakfasulyem Esrarananur evet internetten aldım ben aldığımda 3000 di ama şimdi 3600 falan olmuş sanırım sitesine girip bakabilirsiniz çok model var
Deletedmom197 Esrarananur mağazasından aldım ama intgram da Ayhan çocuk sayfasından bakabilirsiniz 1300 liraydı ben aldığım da
serpil60 Esrarananur baby plus canyon travel sistem aldım e bebekten beğenerek aldım henüz kullanmadım ama inşallah memnun kalırım
Ozge1008 Esrarananur civilden aldım babyforce marka baston. Bebeğim 25 günlük iki kere kullandım gayet rahat sürüşü var. Fiyat performans olarak oldukça iyi😊
Ades34 Esrarananur Mamas&Papas Urbo 2 aldım çok beğenerek ☺️ Yorumlarda çok olumlu kullanan herkes çok memnun😌
Bebekveben E bebekten joie literax travel sistem aldık. 3 tekerlekli ama sürüşü falan bize iyi geldi. İndirimde 1000 tlye aldık