Miracle_1 Başına gelen anlatabilir sat 5 Mart sadece 13. Gün değerlendirdim (17 Mart) .Bugün test yaptım sabah kimine göre var kimine göre yok ama net olması gerek mez miydi 3 günden fazl gecikme var
mafas Miracle_1 Ne zaman yumurtladığın önemli yumurtlama zamanın sat yakınsa erken öğrenir netleşirdi ama bat a yakınsa adet gecikmesinden sonra netleşir
Elisa0110 Miracle_1 testlerinizi görmedim ama bnm ki gecikmem in 7.günü netdi ve geç döllenme demişti doktor
esrafi5 Miracle_1 hiç belli olmuyor canım ben reglime 1 gün kala yaptım negatif çıkmıştı artık umudumu yitirmiştim sonra 1 hafta sonra gecikme olunca yaptım net çizgi çıktı fırsatn varsa en iyisi kan vermek beni çok yanılttı bu testler
myangelson Miracle_1 geç döllenmenin belli vir süresi yok yani netlestiremezsiniz. Adet olmadığınız sürece geç döllenme ihtimali vardır. Benim mesela 2. Hamileliğimde sat ile hamilelik haftam arasında 8 hafta fark vardı
Miracle_1 mafas yumurtlama takibi yapmadım ama ayın 17 akşamıydı hadi 18 i desek başka da olmadı zaten bende yani testlerde belirgin çıkmaz mıydı diye düşündüm adet de olmadım
mafas Miracle_1 sabah ilk idrarla tekrar yapın eğer yine çıkarsa kan verip netleştirirsiniz geç döllendi belki de
Elisa0110 Miracle_1 evet var ama çok silik sabah ilk idrarla dene eğer çizgi daha da netleşiyorsa vardır bnmki öyle olmuştu çünkü
Miracle_1 mafas testte görüyor musunuz .. test kalmadı sipariş verdim birkaç gün yapamayacağım malesef
Elisa0110 Miracle_1 doktorun söylemesine göre o zaman 2 hafta gerideydi ama çok şükür şuan haftasını yakaladı
Miracle_1 betl99 yok biraz daha belirgin bir test olsaydı verecektim ama görmeden test vermeyi düşünmedim
Miracle_1 Elisa0110 aa o kadar da olabilryormş yani teşekkür ederim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🌸
Miracle_1 Elisa0110 testim bir tane kalmıştı onu da kullandım awox sipariş verdim birkaç gün sonra gelince yaparım inşallah olmasam