Merve-metin biryolculuk kaşık biberonu bebeğim yoğun bakımdayken hemşireler istemişti emme refleksini kaybetmesin diye bi 8 gün kullandı hastaneden çıkınca bıraktık hiç kullanmadık bir daha
gunes866_ biryolculuk doğum yaptığımda sütüm inmedi için kullandım mama verdik onla sonra memeyi tutunca bıraktık.
Merve-metin biryolculuk emzirebiliyorsan eğer hiç başlama ama bebek memeyi tutamıyorsa kaşık biberonda bi yerde yeterli gelmeyecek çünkü bebek büyüdükçe mama ml artacak kaşık biberona sığmaz
biryolculuk Merve-metin ya tutuyor aslında ama bana yeteri kadar içmiyor gibi geliyor çünkü kısa süre sonra ağlıyor için rahat değil açıkçası umarım yeterli geliyordur ona çünkü gerçekten sağmak çok zahmetli bir süreç özellikle dışarı çıkarken
dilaradoyan Hatice_00 full mama içen bebek için biberon en mantıklısı. Ama meme reddi olmaması için meme+kaşık biberon. Biberondan çok dilim yandı benim meme reddi açısından.
Hatice_00 dilaradoyan oğlum yedi aylık üçüncü ayına kadar sadece meme gitti üçüncü aydan itibaren biberona başladım şuan yedi aylık hem biberon hem meme gidiyoruz hiç red falanda olmadı şimdiye kadar memeyi görünce de heyecanlaniyor artık 🤣
Merve-metin biryolculuk yeterli geliyordur canım merak etme bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama küçükse zaten emdikçe normale dönecek emin ol meme reddi olmaz sen bebeğin ağladıkça memeyi teklif et
biryolculuk Merve-metin şuan o surecteyim işte umarım sıkışıp biberona veya başka bir şeye mecbur kalmam , teşekkür ederim bacım🫠