mamitaaa211 Kızlar burada doğum yapan var mı? Nasıl sizce? İkbal Kaygusuz’a gitmeyi planlıyorum ama bi sormak istedim bilen var mı diye? Güncel doğum paketi ne kadar?
momynurr mamitaaa211 evet bende medical parka gidiyorum Ben farklı bi doktor tercih ettim 14.haftadayım bir ay önce paket yaptırdım 130.000 tl Sanırım doktora göre fiyatlar değişiyor
meryys mamitaaa211 Özge yücel çelik takipliyim. Çok bilgili sakin panikletmeyen bir doktor. İkbal hoca hakkında olumsuz şeyler duymuştum ben
mamitaaa211 Tomriscvn Yanıt için teşekkür ederim canım. Hangi doktora gidiyorsun? Senin de doğum paketin 130.000₺ mi?
momynurr mamitaaa211 mine hocanın takiplisiyim Çok memnunum doktorumdan samimi ve rahat beni strese sokan bir doktor asla değil İhtiyacım olduğunda istediğim zaman yazıyorum dönüş yapıyor yardımcı oluyor İletişim dili benim için çok önemli ve şanslıyım iyiki mine hocayı tercih etmişim
28e 2 hafta önce orada doğum yapan takipli bir gebeydim takibimi Serap durmusoglu yaptı gayet memnunum ilgi ve alakası samimiydi dogumumu mine hoca yaptırdı doğum süreci ve ebe ekibi yönünden de memnun kaldım
noki 28e ben de serap hocaya takipliyim. doğum konusunda hiç konuşmadık ama merak ettim neden başka bir doktor yaptı doğumunuzu özel değilse, ben takipli olduğumuz doktor yaptırıyor sanmıştım da
meryys mamitaaa211 İlgisiz olduğunu, sorulara doğru düzgün cevap vermeidfini duymuştum. Forum da da benzer şeyler vardı bir bakin isterseniz
momynurr mamitaaa211 hekim kötülemek istemem yada kararınızı etkilemek istemem ama eltim tercih etmişti memnun kalmamıştı sorduğu soruları istediği gibi cevaplıyordu Ben öyle uygun gördüm Böyle olması gerek Yani iletişimi çok iyi değil Prof olması sebebiyle hastasına hoca gibi yaklaşıyor biraz soğuk ve mesafeli
sadissss06 Keçiören Medikalpark özge Çelik yücele gidiyorum 5 haftalıkken doğum paketi aldık şuan 28 haftalık olmak üzereyiz kendisi mükemmel ötesi bi doktor o kadar sakin ve güler yüzlü ki herşeyi detaylı detaylı anlatıyor kesinlikle tavsiye ederim