Zehra333 Negatif görünüyor kızlar o kadar her belirti var hatta sabah baygınlık geçirdim işyerinde gözbebeklerin kocaman ama neden negatif anlamıyorum ben biliyorum kendimi vücudumu tanıyorum var bebeğim kasıklarım yara var gibi acıyor idrar koyu ve bunlar gerçekten hamileyken oldu hep bana
DeryaKuzusu Zehra333 aynısını yaşadım canım. Testler negatif çıktı ama bendeki kramp, değişimler emindim neredeyse hamile olduğuma. 2 hafta sonra çıktı. Meğer geç döllenme olmuş.Hislerim doğruymuş. İnşallah senin de gönlüne göre olur.
Ayseymen Zehra333 kuzum benim ya rabbim gonlune gore versin sabret dua et isyan etme rabbim verecegi zamani biliyorrrr
Zehra333 Ama ben gerçekten hamile olduğuma Emin’im her belirti psiolojik olabilir ama benim gözbebeklerin kocaman burdan anlıyorum hamile olduğumu
Ahsenveannesi Zehra333 birazcik sabret benim adete 1 hafta kala 0 di 3 gun kala 19 du degerim sonra artti. Sadece biraz zaman..
DeryaKuzusu Zehra333 tabiiki de ondandır. Benim adetim 10 gün geçmesine rağmen çıkmadı. Acele etme bence de insan hissediyor hamile olduğunu 😉