rumsal Kızlar betam hızlı artıyordu 4038 bugün kese göründü ama doktorum bir yumurtan daha var çatlamamış ve gerçekten büyük dedi başına böyle bir şey gelen var mı betam 2 günde 3-4 kat artıyordu ikiz vs olabilir mi
rumsal almeraa 1 kese net var ama 1 yumurtan büyük dedi kesenin arkasında da kalabilir varsa falan dedi yani pek anlayamadım ilgisiz bir doktordu
Ozgesvndk Benim beta 52 iken karnıma sancı girdi. Doktora gittim sağ yumurtalıkta 5 cm kistin patlamış dedi. Önce dış gebelikten şüphelendiler sonra kese rahim içinde görününce tamam dediler. Ama büyük yumurta risk bence tekrar kontrole gidin tam anlaşılmıyor bir de kan sulandırıcı içiyordum patlayınca mahvoldum kanama zor durdu . Korpus luteum kistin patlamış ama normalde sık rastlanmayan bir şeymiş . Profesör anladı bir tek benim durumu . Bence gidene kadar kendinize dikkat edin . Ağır iş yapmayın zorlamayın kendinizi
rumsal Ozgesvndk doktor bana hiç öyle bir şey demedi kist vs 1 yumurtan var çatlamamış büyük dedi ama kistleşmiş olduğunu söylemedi beta artışım için de normal böyle artması gerekiyor zaten dedi 10 gün sonra yolksac görmek için çağırdı yumurta için başka bir şey demedi bende pcos var yumurtam büyüyüp çatlamıyordu zaten bakalım nasip ne olacaksa
Ozgesvndk Kanama vajinal hiç olmadı . Sadece iki büklüm eden karın ağrısı ve soğuk soğuk terleme yaşadım. Kan karın içi organlara yayıldı
rumsal Ozgesvndk ya benim hiçbir belirtim yok uyku hali dışında doktor ne güzel inşallah böyle devam eder dedi siz bebeği aldırdınız mı kist patlayınca
Ozgesvndk rumsal benim şu an 5+4 de. Devam ediyor progesteron verdi sadece . Kese yolk sac göründü perşembe günü tekrar çağırdı. Bende de pcos var maalesef o yüzden çok anlamıyorlar . Patlayana kadar haberim yoktu .Siz yine de dikkat edin kendinize umarım küçülür 🙏🏻💗
Ozgesvndk rumsal Gebeliği etkilemez uzak dedi . Ama sancılar kasılma yaptığı için progesteron verdi .
rumsal Ozgesvndk siz de dikkat edin kendinize ben perşembe gittim kese yoktu bugün oluşmuş şükür 10 gün sonra yolksac ve kalp atışı için çağırdı benim geç döllenme sata göre 5+1 ama işte pcos olduğu için yumurtam geç büyüdü bugün de biraz bel ağrım başladı ben devamlı oturuyorum yatıyorum siz de öyle yapın sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 💕