prensannesi__58 rumsal Bnde resmını cektım inşallah bu daha gıtmemızda bebehı kalp atışını duyarız canım
zeyzeynur prensannesi__58 erken olabilir 6+3te görmüştük bizde bebişi ama çok küçüktü kalbi yeni yeni atmaya başlamış çok güçlü değildi sesi mesela ultrasonda ise daha geç görülebiliyor
prensannesi__58 Melike3506 ya gerçekten mı 5+5 de sadece kese vardı bomboştu sızınde vajınal bakıldı kesenın boyutunu hayrlıyormusunz
Melike3506 prensannesi__58 evet vajinaldi boyutunu hatırlamıyorum malesef benim ki geç döllenmeydi dokgor demişti son adet tarihimle ultrason ölçümü uymuyordu
sati2211_ E nabıza ultrason görüntüsü ve bilgileri düşüyormu biliyormusunuz bende kese boyutunu falan bilmiyorum varsa orda yazıyordur belki
prensannesi__58 Melike3506 ay Allah razı olsun canım valla ıcımı rahatlattın yolkta yoktu vajınalfa dımı emın olmak ıcın soruyrm sureklı kuşata bakma canım 😘
Melike3506 prensannesi__58 evet hatta 1 hafta kendimi yemiştim boş gebelik mi acaba diye düşünmekten boşuna sıkmışım kendimi
prensannesi__58 Melike3506 Bnde ya ılk gebelıkte 5+5 de yolk vardı bunda 5+3 de yoktu ya ona canım sıkıldı Gercı 1 günde bıle degısıyor Muş hersey. Rabbımin izni ıle bende görürüm bebeği mi kalp atışını 🤲🏻🌸