snycl 39+3deyim. Doktor 40. haftaya kadar bekleyeceğim dedi. Bugün kontrolüm var sonrasında dört günümüz falan kalıyor. Çatal muayene üç hafta önce yapmıştı. Sizce bugün Altan muayene eder mi veya açılma var mı yok mu nasıl bakacak sezaryenden önce
[silindi] Evet ama abartılacsk bir sey yok oyle bahsedilen gibi yok acıdan öldüm yok yandım vs lik bi durum degil bence ben cok korkuyordum ani bi sekilde açıklık muayenesi olmam gerekti bu muymuş dedim . İciniz rahat olsun kendinizi serbest bırakın yeter
snycl [silindi] zaten daha önce çatal muayenesi oldum acımasınndan dolayı değil de hazırlıklı gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım bugün bakar mı yoksa dört gün sonra çağırıp o zaman mı bakar diye
snycl sarilale123 normal istiyoruz ama gelmezse ve açıklık olmazsa 40haftayı geçirmeyeşim dedi doktorum. yani sez olursada planlı olmayacak o yüzden.
sarilale123 snycl o zaman bakabilir açılma varmı diye en azından açılmanız varsa suni sancı ile doğumu başlatabilir 40. Haftada
snycl sarilale123 amin inşallah perşembe sezeryan günü aldık o güne kadar geldi geldi, açıklık baktı yarım santim anca var dedi
sarilale123 snycl hakkınızda hangisi hayırlı ise o olsun. Yeterki bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın