nrybysk 38+1 im çok psikolojim bozuldu her şeye sinirleniyorum çok tahammülsüzüm. Her gün arıyorlar doğurmadın mı diye ondan da ayrı bıktım çok geriliyorum 😔 ne zaman doğacak nasıl doğacak merak ediyorum bir yandan korkuyorum
revsnnnn nrybysk daha vaktim var diyin. En fazla 2 hafta daha var doğum olursa haberiniz olur diyin. Sabırlı olun bu aralar yoklayacaktır sizi. Benim oğlum 39+5 te doğdu. Yani çok çok 2 hafta daha beklersiniz sonrasında alırsınız kucağınıza inşallah
nrybysk revsnnnn çok teşekkür ederim inşallah ❤️ sağlıkla hemen gelir inşallah çok korkuyorum 40dan sonra dogmaz 41i falan bekletirler bana diye bir sürü kötü kötü şeyler de görüyorum Allah yardımcımız olsun ya
revsnnnn nrybysk 40 tan sonra görürseniz sezaryen olur büyük ihtimal açıklık yoksa tabi. Daha vaktiniz var kötüyü düşünmeyin lütfen kötü şeylere de kulağınızı gözünüzü kapatın mesela ben instagramı kapattım hep kötü şey görüyordum bende gerek yok dedim niye kafamı bozayım ki 🩷
nrybysk revsnnnn evet haklısınız 🌸 olabildiğince ben de pozitif kalmaya çalışıyorum ama sonlara doğru elimizde olmadan gerilebiliyoruz galiba ❤️ hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım inşallah