Benim hayalim hep 2 çocuklu bir aile olmaktı, bir kızım bir oğlum olur diye düşünürdüm. Allah bal küpü 2 kız evlat nasip etti😍 sizin böyle çocukla ilgili ya da ailenizle bir tahmininiz var mıydı?
Örneğin çocuk büyütmekle de ilgili okulumu bitirir kariyerimi oturtururum evliliğimin de ortalama 2 sene sonrasına çocuk planlarım niyetindeydim. Çocuklarıma da okul çağına kadar kendim bakmak istedim hep. Ama hiç planlar tutmadı 🙈
Mezun olduktan sonra İlk işimde eşimden iş öğrendim, oldukça kısa sürede evlendik ve hemen hamile kaldım ☺️ yani ne kariyeri oturtabildim, ne evliliği 2 sene eşimle geçirebildim evlendiğim gibi kızım bizimleydi resmen 😂 çocuk olunca da çalışmayı bırakıp onu büyütüyorum hala, peşine ikinci. Çocuklarımı kendim büyütme konusunda planlarım tuttu ❤️ ama bir kariyer ilerletememiş olmak bir yandan can sıkıcı. Bazı istekler olurken bazı sınavları oluyor sanırım bunu yaşadım.
Sen plan yaparsın kader güler denir ya. Merak ediyorum planlar hep mi böyle? Böylesi daha mı güzel sizce? Sizin istekleriniz, hayalleriniz gerçekleşti mi?