annemood Kızlar merhaba tam 5. Haftada doktora gitmiştim keseyi görmüştü bana 15 gün sonra gel dedi kalp atışı için ve doktor alttan muayene etmiyor karından bakıyor 7+2 oluyor kalp atışı görünür mü sizce yoksa haftaya mı gitsem
sudeborakk annemood ben kalp atışını 5+3 te karından duymuştum ama 8. haftalara kadar uzayabiliyor bu süre muhtemelen duyarsınız 💗💗
meklc annemood 4+3 de keseyi gördük şu an 7+0 cuma günü 7+4 olucak kalpatışı için gidicem inşallah duyarız ☺️ Ben de dah duymadım
ekim1 İlk hamileliğimde 7. Haftada kalp atışı duymuştum ama 2. Sinde 8. haftada karından duyamadık alttan bakılıp görüldü biraz değişiyor
annemood twobabymomm benimde 7+2 olucak işte inşallah bende duyarım doktor keseyi gördüğünün üzerine 16 gün olucak
sudeborakk annemood çok güzel zamanlar ilk kalp atışını duyduğum o anı tarif edemem dünyanın en güzel sesiydi sanki 🥹💗 benim de ilk hamileliğim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🫶🏻
annemood sudeborakk amiiin sağlıkla sorunsuz şekilde inşallah 💖🥲 ben sadece keseyi gördüm o da güzel dedi doktor bir sıkıntı görmedi kalp atışı için 15 gün sonra dedi her gün bakıyorum kaç gün kaldı diye bu hafta duyarsam çok mutlu olacağım erken öğrenmenin eksileri işte 🥹😂
annemood kurkmantosuzmadonna 7. Haftanın başı duyamayıp sonra gel derse biraz üzülürüm neyse inşallah duyarım teşekkürler cevap için
zeyzeynur annemood 6+3te vajinal duyduk bi hafta sonra ultrasonda duyduk 7. doktor doğru çağırmış bence bazen 6da duyulamayabiliyor bizde vajinal olmasına rağmen sesi çok güçlü değildi ultrason bakılsa duyulmazdı bence