vanilya_kokusu_ Kızlar sütümü artırmak için neler yapılabilirim bol bol su içiyorum sürekli beslenmeye dikkat ediyorum sizin de Önereceğiniz şeyler varmı çünkü kızım doymayinca mama verdiğimde asla içmek istemiyo
beautiful_ vanilya_kokusu_ bulgur pilavı ve soğan işe yarıyor diyorlar kuzum ve ılık suda göğüse masaj yapmak da iyiymiş dün bir ebe videosunda gördüm iyi düşünüp duş alırken gözlerini kapatıp göğüse hafif hafif uyarılar verip sütünüzün gelmesini sağlayabilirsiniz diyordu dene bakalım işe yaracak mı 🌸
kurkmantosuzmadonna vanilya_kokusu_ bol su en az 2.5 litre. Dereotu, cebiz, badem, kısır çok güzel süt yapıyor.
sarilale123 vanilya_kokusu_ Susam tahin pekmez dereotu bulgur yoğurt kefir kimyon rezene yeşil yapraklı sebzeler kuru kayısı kuru incir hurma bunlar çok iyi geliyor
3kedili2bebekli vanilya_kokusu_ mama istemiyor doymamış değilde acaba sizi istediği için veya gazi olduğu için tekrar emmek istiyor olabilir mi
azra01 beautiful_ su ve yeşillik de süt yapiyor bide koftelik ince bulgur var ya onunla bizimkiler pilav gibi birsey yaparlar lohusaya süt yapsin diye baya işe yarıyor bilir misin bilmiyorum kısır falan yap ye
beautiful_ azra01 evet bizimkilerde diğer bulgurları kullanmazlar onları sürekli kullanıyorlar içine soğanı doğrayıp yiyorlar süt yapıyormuş öyle olunca da
azra01 beautiful_ aynen canim öyleymiş ilk kızımda bana cok yapti annem gil ama kizim beni hic emmek istemedi cok zorlanmıştım inşallah bu bebegim oyle olmaz
prenses99 Bende betslak damla kullanıyorum doktorumuz kilo alıyor dedi sütün yaramış dedi bana az geliyordu ama
aysgl330633 vanilya_kokusu_ göğsünü ılık bir duş al v masaj yap bir de sağım yapıyorsan sonrasında rezene çayı da işe yarıyor ben poşetli olan değil de aktardan almıştım bi farkı var mıdır tabi bilmiyorum ama işe yarıyor sık sağım yapmak sütü artırır bunu her doktor söylüyor canım
azra01 vanilya_kokusu_ yok canim aksine süt yapiyor sütü arttırıyor kuru fasulye nohut falan gaz yapar
bsrbrkysr184_ vanilya_kokusu_ canım elektirikli yada manüel bas çeklilerden pompanın varsa sağ 1 saate 2 saate bir sağmak da sütü artırıyor ve diğer arkadaşların söylediği herşeye katılıyorum 🤭