Mrvkzy3107 kubos_29 merhaba. Grupta pek trabzonlu anne tok sanırım. Bende trabzona yeni taşındım. Hastane ve doktor konusunda çok zorluk çekiyorum. Tecrübelernize ihtiyacım var ☺️
kubos_29 Mrvkzy3107 malesf canım hiç ypk sanırım 😞 özel düşünüyorsan özel karadeniz medical hastanesi hülya cicek e gidiyorum gayette memnunum
Kbr5361 kubos_29 hülya hanıma ilk gebeliğimde gitmiştim düşük yaptım o sırada trabzondaydım çok ilgili bi doktor
Mrvkzy3107 Merhaba bana sanırım uzak oluyor orası ben akçaabatta oturuyorum. Yıldızlı medical park oluyor diye biliyorum bize yakın olan oraya gidip görüştüm ama daha herhangi bir doktor muayene olmadım. Sadece doğum ücretlerini sormuştum. Şuan ailemin yanında istanbuldayım. 20 haftalık hamileyim istanbulda düzenli gittim doktora. Bu hafta döncem ve artık orda düzenli bi doktora muayene olcam. İnşallah iyi bi doktora denk gelirim😞 Çok zor olcak olcak alışmam ilk çocuğumu istanbulda doğurmuştum çok memnundum şuanda ona muayene oluyorum ama trabzona taşınınca işler değişti. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah😌😌